Jump to content
SASS Wire Forum
Sign in to follow this  
Branchwater Jack SASS #88854

Profile Background picture

Recommended Posts

How do we add a profile background picture? We are talking about the background picture that is in the big bar across the top of your profile page.

 

Some folks have 'em, so it looks like it was possible at some point.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Branchwater Jack SASS #88854

On a Desktop PC, go to your profile and click the dropdown next to Cover Photo

Capture.JPG.3c49eadedcba6198ecab481827242d3f.JPG

Edited by Tyrel Cody

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting, what browser are you using? I'm using Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the blue bar at the top of the page, you'll see your name.  

To the right of that you'll see a drop down arrow.

Click on the drop-down arrow and choose "Profile"

Once you open Profile, in the upper right, below your name, you'll see a few links

The largest links will be "Edit Profile" and "Cover Photo"

Click on "Cover Photo".  That will allow you to "upload photo" from your computer.

Once you have uploaded a photo from your computer, you will be able to reposition it as you wish.

Don't forget to "Save" at the lower right of the final screen. 

 

This is what I'm seeing with Firefox and Chrome:

Branchwater Jack SASS #88854 - SASS Wire Forum - forums.sassnet.com.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried multiple browsers, computers and phone, and it all functions correctly.   I do not know why you cannot view the multiple links that you are missing.  At this point I haven't been able to make it misbehave.  :huh:

 

Are you using a phone or a computer?  What operating system?  (So I can try to duplicate the problem.)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Eliphalet R. Moderator said:

 

Tyrel, you're a tech maven, any clue?

 

 

Well Branchwater is too. I've suggested he try his phone.

 

I suppose it's possible he's cached some old css or javascript. 

 

His machine and/or firewall could also be blocking css/javascript.

 

@Branchwater Jack SASS #88854 have you brought up the developer console and checked console or network traffic for errors?

 

@Eliphalet R. Moderator have you checked his settings for warning points or maybe something administrative is being blocked? I assume the forum software has some role based permissions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried from 2 different machines on two different networks. Tried clearing cache. Tried 3 different browsers. I even tried turning off the computer and turning it on again.

 

Not seeing any errors, however, when looking at the developer console, I don't even see the li for the cover photo.

 

Even on mobile, I do not see the option to add a cover photo.

 

TC might be right that it is like something permission based.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Branchwater Jack SASS #88854 said:

@Eliphalet R. Moderator since you have the option on my profile, would you try to upload an image to my profile for me? Don't matter what. Then I can see if I can edit or change it once one is added...

Done.

 

By the way, no warning points,

All permissions that I have access to are good.

No locks on any part of the account.

I'll have to send this up the chain and to the system admins.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Branchwater Jack SASS #88854 said:

could the root cause of this issue also be why I can never open attachments people put in their forum posts?

 

Some of the attachments folks put in their posts just can't be opened unless you have added software or the latest Apple OS.

Some are just broken links. 

Others can't be opened if you have a certain "Ad Blocker" or a program like PeerBlock running.

Here's a test, can you open this .pdf file?   Antiquing SAA Revolver by Longshot Logan.pdf

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Branchwater Jack SASS #88854 said:

I can do that one.

 

Can't do this one:

 

 

And I still cannot modify my own cover photo...

 

The pdf opened for me.

The linked post opens when I "click" on the post title.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, PaleWolf Brunelle, #2495L said:

 

The pdf opened for me.

The linked post opens when I "click" on the post title.

 

does the attachment to the category matrix in that post open for you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Branchwater Jack SASS #88854 said:

 

does the attachment to the category matrix in that post open for you?

 

Yes.

PM sent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try right clicking on the attachment and selecting save as so that you can save it to your PC. Then try opening it. I occasionally have to do that with some attachments.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.