Jump to content
SASS Wire Forum

Saloon Blank Screen


Yul Lose
 Share

Recommended Posts

The only way I can post or read posts is to go to the main forums page and click on the newest post it shows. The saloon screen is totally blank on both of my iPads and iPhone. I shut them all off and restarted them and it’s still the same. I logged out of my account and logged back in with no change. Is anyone else having this issue?

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Pat Riot, SASS #13748 said:

Works fine for me on PC and my iPhone.

Doesn’t work on any of mine. The only way to get into the Saloon is to go to the forums page and click on the latest Saloon post, that’s the way I got on this one. 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Yul Lose said:

Doesn’t work on any of mine. The only way to get into the Saloon is to go to the forums page and click on the latest Saloon post, that’s the way I got on this one. 

That is very weird. I have no idea why...

 

Did you try restarting your phones and wifi?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Pat Riot, SASS #13748 said:

That is very weird. I have no idea why...

 

Did you try restarting your phones and wifi?

As I said in my initial post, I did all of that but still have a blank saloon screen.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, John Kloehr said:

I did not see clearing the browser cache in the list of things tried, try that.

 

The site just had a software upgrade, something in your cache might be incompatible.

Thanks, that seems to have did it.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I have been having issues with the saloon off and on with my iPad and iPhone for a couple weeks.

 

I also keep getting this message on occasion

This page isn’t working right now

Edited by Cowtown Scout, SASS #53540 L
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Henry T Harrison said:

Now how do that?

Be sure you know your SASS Forums sign in first.
 

1.  Go to setting

2.  Find and select your browser settings 

3. select ‘Clear History’

4. You will have to sign in to the SASS Forums again.

 

Good Luck!

CJ

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Cactus Jack Calder said:

Be sure you know your SASS Forums sign in first.
 

1.  Go to setting

2.  Find and select your browser settings 

3. select ‘Clear History’

4. You will have to sign in to the SASS Forums again.

 

Good Luck!

CJ

Thank you that seems to have done the trick 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.