Jump to content
SASS Wire Forum

Notifications with new software


Recommended Posts

I’ve noticed that since the software update that my notifications (little bell at the top of the screen) very seldom notifies me of any posts that I’m tagged in, replies to my posts, or reactions.  I haven’t heard anyone else say anything about it, I still get email notifications just not on website screen.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Tequila Shooter said:

I’ve noticed that since the software update that my notifications (little bell at the top of the screen) very seldom notifies me of any posts that I’m tagged in, replies to my posts, or reactions.  I haven’t heard anyone else say anything about it, I still get email notifications just not on website screen.

 

Works fine for me... maybe it doesn't like you!  :rolleyes:

  • Like 1
  • Haha 3
Link to post
Share on other sites

Check your settings in your profile. After the change mine wouldn't go down a  topic to where i last read. Found an option in my profile to turn it on. Wasn't there before. Good Luck

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Tequila Shooter said:

@Eyesa Horg I couldn’t find what you’re talking about, can ya tell me where it was?

The item I had to deal with--going to the last read post was: Click on the arrow next to your alias at the top of the page. Then click Account settings, then click "Content view behavior". When you click the arrow next to your alias, the page that comes up will have an settings box on the right side that has "Notification settings". Hope that helps, if not I'll try to snip some pictures of the page for you.

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Eyesa Horg said:

The item I had to deal with--going to the last read post was: Click on the arrow next to your alias at the top of the page. Then click Account settings, then click "Content view behavior". When you click the arrow next to your alias, the page that comes up will have an settings box on the right side that has "Notification settings". Hope that helps, if not I'll try to snip some pictures of the page for you.

 

I got it, thanks and I also saw some other settings that I updated. Appreciate it

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.