Jump to content
SASS Wire Forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Father Kit Cool Gun Garth

Removing Existing Attachments

Recommended Posts

I am posting this thread with an amazing nature scene picture.

5ac79c8dc5712_AmazingNaturePic.thumb.jpg.aa4096108b022348412a7ecb6f426fd2.jpg

 

I will then proceed to remove the existing attachment to verify what happens.

 

VOILA!

I removed the image from my list of attachments and the picture is still there. not there.

In it's place you should see a path name such as below:

 

5ac6353894ad2_NaturePicture.thumb.jpg.f395da4702acb798488084d504d78280.jpg

 

or possibly just a pic icon such as this:

5ac79e5016c02_MissingPictureIcon.JPG.741a651552824e077fa7b93e12263c12.JPG

 

Previously when members were using a 3rd Party website to post their pictures, we soon found out that after a period of time, they wanted us to pay for the service.

Because we did not renew, our pictures were deleted, and thus on any post where we placed the picture, you would now see the following icon.

 

5ac79faf0c297_PhotobucketIcon.JPG.80fe2fa258a1c7455b2a4405d988997d.JPG

 

Hope all of this clarifies that deleting your existing attachment, will not only remove it from your file, but will remove it from any post that you used it on.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Allie Mo, SASS No. 25217 said:

Kit, it is gone.

 

Ms.Allie Mo,

   Was there when I tested it. 

    Could be a timing issue or viewing on a device that is different from where the attachment is saved. 

    Although the existing attachment is deleted, it's possible that on the device where the attachment is saved will still pull it up. 

    Will have to test that theory later. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kit,

 

Just a guess from appearances, the attachments seem to be saved on the forum's server.

 

I look forward to hearing what you find.

 

Regards,

 

Allie

Share this post


Link to post
Share on other sites

not showing on my laptop either

 

had the same problem with other sites:  when I removed a picture it still showed up on my screen but no one elses

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

 

I am posting this thread with an amazing nature scene picture.

5ac6353894ad2_NaturePicture.thumb.jpg.f395da4702acb798488084d504d78280.jpg

 

I will then proceed to remove the existing attachment to verify what happens.

 

 

The above is what the rest of us see in your post.   I suspect if you clear your browser history that is what you will see also

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Sedalia Dave said:

 

The above is what the rest of us see in your post.   I suspect if you clear your browser history that is what you will see also

Hi Dave,

 

When you quoted Kit's post, I still just saw the box with an x in it instead of a picture. So, like you suggested, I cleared my browser history, cookies, etc. I refreshed this page and I still see the box with an x in it instead of a picture.

 

Regards,

 

Allie

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Allie Mo, SASS No. 25217 said:

Hi Kit,

Just a guess from appearances, the attachments seem to be saved on the forum's server.

I look forward to hearing what you find.

Regards,

Allie

 

Ms. Allie Mo,

      See the revised OP above. :rolleyes:.

      Apparently it was more of a timing issue than anything else.

      Looking at the post from other sources revealed the picture was gone.

      Coming back the next day to the original computer where it was posted, revealed it was gone also.

      Hope this clears this issue up for those who are interested.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Allie Mo, SASS No. 25217 said:

Thanks Kit!

However, how do you overcome the timing thing. I'm still not understanding that.

Regards,

Allie

 

Ms. Allie Mo,

     I will test that process this afternoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Allie Mo, SASS No. 25217 said:

What did you discover, Kit? What is the "trick" to keeping the photo visible after deleting the attachment?

I don't believe you can Allie, Ones I deleted I went back to some of my old Welcome posts and the original Sheriff thingy I used had turned into the box with a square. The timing issue I think was deleting an attachment and going right back to the test post. I believe it was still in memory. JMHO

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree Eyesa. . I previously checked this out and found what you state to be the case too. In other words, once an attachment is deleted, it disappears from where it was posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.